Wat onderscheid een slechte zakenman van een goede

zakenmensenIedereen moet werken om geld te verdienen, zowel muzikanten alsmede zakenmensen. Het vervelende is dat de meeste mensen vooringenomen oordelen over zakenlieden. Die zullen wel veel geld hebben en lid zijn van een rechtse politieke partij. Dit in tegenstelling tot muzikanten waarvan men denkt dat ze altijd lang uitslapen en niets uitvreten. En natuurlijk zo links zijn als ik weet niet wat. Lees verder Wat onderscheid een slechte zakenman van een goede

Sandrien op Lowlands 2013

Het is ongelofelijk hoe de ster van DJ Sandrien gestalte krijgt. Vorig jaar trad ze op op Lowlands. De recensenten waren na afloop razend enthousiast over haar optreden.

Lees bv wat de recensent van DJ Broadcast over haar optreden meldde:

“Trouw-resident Sandrien opent mijn nacht en laat nog maar een keer horen waarom haar ster steeds harder begint te stralen. Na een aantal jaren geleden definitief te hebben gekozen voor techno in plaats van house, heeft de Amsterdamse zich op haar eigen Imprint-avond weten tot ontwikkelen tot een dj van grote klasse. De mixen zijn naadloos en knap gestapeld, de climaxen soms subtiel en dan weer spijkerhard. Het is nu nog wachten op meer eigen producties, maar de weg naar de internationale technotop lijkt geplaveid.”

Bron: http://www.djbroadcast.nl/

Zowaar dus de moeite waard haar performance daar hieronder te laten zien.

muziek, dj en gewoon fun